H.O.P House of Play

Ukratko o nama
O NAMA

Dečija igraonica H.O.P. House od Play je unikatan prostor u gradu koji predstavlja kombinaciju kvalitetne usluge i jedinstvenog sadržaja kako za mališane, tako i za roditelje. H.O.P. House od Play je zanimljivo i zabavno mesto koje je namenjeno za svakodnevno uživanje i opuštanje svih članova porodice.

Maštovito uređen i dekorisan prostor nudi mališanima neverovatnu zabavu i ostvarenje dečijih snova. Raspiruje dečju maštu i pokreće ih da radost podele sa svima onima koji žele da se upuste u avanturu sa njima. Sve ovo učiniće da im vreme provedeno kod nas ostane u najlepšem sećanju.

House od Play predstavlja mesto o kom svako dete sanja. Mi osluškujemo potrebe i želje deteta i pretvaramo ih u stvarnost. Naš glavni zadatak je zadovoljstvo i sreća naših najmlađih gostiju, ali i njihovih roditelja. Ukoliko želite da Vašem mališanu priredite nezaboravne i neverovatno zabavne trenutke, igraonica H.O.P. House od Play je pravi izbor za Vas. Sa nama je svaki dogovor moguć, u skladu sa željama i zahtevima roditelja i mališana. U skladu sa imenom, naša kuća igre raspolaže najraznolikijom i najraznovrsnijom opremom za zabavu, a poseban naglasak stavljamo i na edukaciju. Našim najmlađim gostima su na raspolaganju razne školice, kao što su: gluma, balet, ples, kreativne radionice… Pažljivo osmišljenim programom nastojimo da podstaknemo kreativnost i maštu kod dece.

Dok mališani uživaju u čarima igraonice H.O.P. House od Play, roditeljima preostaje samo da se prijatno i udobno smeste i uživaju u toploj i opuštenoj atmosferi.

CAFFE

Deo koji je predviđen za roditelje odiše ambijentom pravog kafića. Pušačima je namenjena posebna zona sa odličnom ventilacijom, a u našoj ponudi nalaze se različite vrste kafa odličnog ukusa, šejkovi, ceđeni sokovi, kvalitetna alkoholna pića i kokteli. Poštovaocima zdrave ishrane nudimo ukusne i hranljive nutri bullet smutije od voća i povrća.

Našim najmlađim gostima namenili smo uvek sveže kašice za bebe, a deci se služe sokovi iz staklene ambalaže.

CENE (ponuda)

Sat vremena igre u našoj kućici zabave iznosi 130 dinara.

U maštovito uređenom i dekorisanom prostoru, možete organizovati i proslavu rođendana za mališane svih uzrasta, po najpovoljnijim cenama u gradu. Organizacija rođendana u trajanju od 2,5 sata, podrazumeva kompletnu uslugu koja uključuje:

– profesionalnu animaciju,

– lutkarsku predstavu,

– edukativne igrice koje razvijaju motoriku,

– ketering,

– tortu…

Igraonica H.O.P. House od Play nudi i All inclusive pakete za roditelje koji žele unapred da znaju koliko će ih koštati rođendan. Takođe, nudimo Vam veliki broj termina, a svi paketi se odnose na 25-oro odraslih i 20-oro dece:

-270e radni dan paket (uključuje zakup, animaciju, personal, ketering i piće)

-350e vikend paket (uključuje zakup, animaciju, personal, ketering i piće)

-450e premium paket (uključuje zakup, animaciju, personal, ketering, piće, tortu i fotografa)

 


facebook twitter pinterest google-plus